EEM Groepenkasten

Vierde Plus Wintertoernooi opnieuw een groot succes

plus-wintertoernooi, voetbal, jeugd

Foto: eigen foto

Klazienaveen – Gisteren, zaterdag 10 januari, werd alweer voor de vierde keer het Plus Wintertoernooi gehouden op sportpark de planeet Klazienaveen. Klokslag 8.30 uur werd de aftrap verricht op deze stormachtige zaterdag met de stadionverlichting aan.

Vanwege de slechte weersverwachtingen voor de middag  werd het schema enigszins aangepast en werd het kunstveld in gebruik genomen. Zo omstreeks 13.30 uur kon dan ook gestart worden met de eerste finale. Deze eerste finale werd op het hoofdveld werd gespeeld tussen KZC’08 D1 en Heino D1. Maar slechts enkele minuten na de aftrap kwamen de weersvoorspellingen uit en kwam het water met bakken uit de lucht. Hierdoor was de arbitrage genoodzaakt om de wedstrijd even stil te leggen bij een stand van 0-0. Hierop werd na spoedoverleg besloten door de organisatie om uit te wijken naar het kunstgrasveld om vervolgens daar verder te spelen. Uiteindelijk wist Heino D1 terecht de volle buit binnen te halen en zo toernooiwinnaar te worden bij de D-pupillen.

Even later werd de finale van de C-junioren gespeeld onder beduidend betere weersomstandigheden – zo af en toe liet zelfs de zon zich even zien – tussen Heino C1 en FC Emmen C1.  In deze vrijwel gelijk opgaande wedstrijd werd FC Emmen de gelukkige winnaar door een eigen doelpunt van een speler van vv Heino. Eindstand 1 – 0 voor FC Emmen en dus winnaar van de C-junioren.

De organisatie van de vierde Plus Wintertoernooi kijkt weer tevreden terug op een geslaagde dag, die ook volgend jaar ongetwijfeld weer zal gaan plaatsvinden. Alle winnaars en deelnemers worden van harte gefeliciteerd en bedankt voor hun deelname aan dit fantastische voetbalevenement. Namens KZC’08 worden, langs deze weg, de sponsoren Plus Fischer, Sportboxx, Hobi Sport, CIGO Kroon en de Vrienden club van vv Zwartemeer, en niet te vergeten, alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt, bedankt,. Iedereen bedankt en hopelijk weer tot volgend jaar bij de vijfde editie van het Plus Wintertoernooi 2016.Back To Top