EEM Groepenkasten

Kortingsactie Museum Collectie Brands samen met 4 andere musea

museum collectie brands nieuw-dordrechtNieuw-Dordrecht – Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht is op eigen initiatief een samenwerkingsverband aangegaan met het Klooster Ter Apel en 3 musea net over de Duitse grens: Emsland Moormuseum in Geeste, Emslandmuseum in Lingen en Emsland Schlossmuseum Clemenswerth in Sögel.

15% Korting in 5 musea

De samenwerking resulteert om te beginnen in een kortingsactie. Hierbij krijgen bezoekers op vertoon van de informatiefolder ruim 15% korting als ze 1 van deze 5 musea bezoeken. Bovendien maken bezoekers kans op een volledig verzorgd weekend.

Bezoekers van deze musea krijgen een stempel op de informatiefolder. Als alle 5 musea zijn bezocht en alle 5 stempels op de informatiefolders staan, maken ze kans op een verzorgd weekend.

De informatiefolder is verkrijgbaar bij VVV’s, hotels, campings en bungalowparken. De folder wordt ook verspreid bij seniorencomplexen.

Uitwisseling collecties

Deze kortingsactie is slechts het eerste resultaat van deze nieuwe samenwerking. Binnenkort wordt de samenwerking verder uitgebreid met het uitwisselen van collecties en exposities tussen de musea.

(Bron: zuidoosthoeker.nl)Back To Top