EEM Groepenkasten

Vijf prachtige routes in eerste Drenthe Wandelfestijn

wandelen drenthe loopfestijn wandelfestijn wandeltocht klazienaveen de tippelaarKlazienaveen – In samenwerking met het Drenthe Loopfestijn organiseert wandelsportvereniging De Tippelaar op zaterdag 28 mei het 1e Drenthe Wandelfestijn. Daardoor wordt een geweldig sportweekend neergezet in sportdorp Klazienaveen.

Van 5 tot 40 kilometer

Liefhebbers van de wandelsport kunnen kiezen uit vijf verschillende routes rondom Klazienaveen.

Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer route kunnen starten tussen 10.00 en 14.00 uur. De 15 kilometer heeft een starttijd tussen 10.00 en 13.00 uur. De 20 km tussen 9.00 en 12.00 uur en de deelnemers aan de 40 kilometer kunnen starten tussen 7.30 uur en 8.00 uur.

De routes beginnen en eindigen bij het Esdal College Klazienaveen. Voor alle afstanden geldt dat de deelnemers voor 17.30 uur binnen moeten zijn.

Grote belangstelling

Voorzitter Bé van der Kaap is bijzonder blij met de grote belangstelling voor het 1e Drenthe Wandelfestijn. “Dit moet een blijvend evenement worden en dat gaat lukken, daarvan ben ik overtuigd. Uniek in de wandelsport is dat we de deelnemers de mogelijkheid hebben gegeven zich van te voren in te schrijven.

Vanzelfsprekend kunnen de deelnemers zich ook nog op zaterdag 28 mei aanmelden in het Esdal College Klazienaveen. Deelnemers uit het hele land komen deze dag naar Klazienaveen. We hebben mooie routes uitgezet in de prachtige omgeving van Klazienaveen”.

Routes en meer info

Kijk voor meer informatie en een omschrijving van alle routes op de website van WSV De Tippelaar.Back To Top