EEM Groepenkasten

Viviën Tiben Miss Marathon 2015

Klazienaveen – De 24-jarige Viviën Tiben uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2015. Het 32e Drenthe Marathon Loopfestijn wordt gehouden op zondag 31 mei 2015.

“Echt leuk om Miss Marathon 2015 te zijn. Ik maakte het evenement altijd als toeschouwer mee. Straks allemaal van dichtbij. Ik kijk er nu al naar uit” zegt een enthousiaste Viviën.

Op vrijdagavond 29 mei wordt zij tijdens de opening van het marathon weekend voorgesteld. Op zondag 31 mei geeft ze niet alleen het startschot voor de deelnemers aan de jeugdloop maar reikt ze ook de prijzen uit aan de winnaars van de diverse onderdelen.

De in Klazienaveen geboren en getogen Viviën werkt full-time bij Op=Op Voordeelshop in Emmen. Verder is ze een sportieve vrouw. Tot haar 15e handbalde ze bij Actief en tegenwoordig traint Viviën 2 tot 3 keer bij Pollux Sport en Fitness in Klazienaveen.

De sponsors van Miss Marathon 2015 zijn Miriam’s Haarsalon, Flair Fashion, Eva’s Bodywear, Safrano-Nails-Byoux en Beauty, De Tasse en Beauty salon Only for you.

vivien-tiben-miss-marathon-klazienaveen-2015

Foto: Astrid Tiben

(Bron: www.drentheloopfestijn.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top