EEM Groepenkasten

Voel je fitter na een luie vakantie met het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas

jasper alblasNa een heerlijke luie vakantie is menigeen onder ons een beetje (te)veel aangekomen door al die lekkere en meestal ongezonde heerlijkheden. Krijg daarom na je vakantie weer meer energie met het 7×7 Afslank Receptenboek, geschreven door Jasper Alblas. Jasper heeft zich als doel gesteld om mensen op een eenvoudige maar doeltreffende wijze te helpen met gezonder leven.

Meer energie

Volgens Jasper krijg je meer energie en ga je positiever in het leven staan door het verbranden van het overtollige lichaamsvet bij het volgen van zijn tips en trucs in het door hem uitgebrachte 7×7 Afslank Receptenboek. Veel gezondheidskwaaltjes zijn het gevolg van zelfs al een licht overgewicht en door het volgen van zijn inkooptips en recepten zal je veel van deze kleine gezondheidsprobleempjes als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. Maak kennis met de duidelijke en vooral praktische informatie, zodat je toch heerlijk kan eten en een gezond, fit en slank lichaam krijgt zonder dat dit je meer tijd, geld of moeite kost.

Boodschappenlijst

“Wat mag je wel eten en wat niet?”, dat is de vraag die Jasper het meest krijgt. Om die vraag zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden heeft Jasper een boodschappenlijst samengesteld waar precies opstaat wat je wel en beter niet kunt eten als je een gezond, fit en slank lichaam wilt. Voordat je dus het 7×7 Afslank Receptenboek koopt, kun je eerst zien dat het hele normale en gezonde producten zijn die gewoon in de supermarkten verkrijgbaar zijn. Jasper’s Boodschappenlijst is gratis te downloaden door je naam en e-mailadres op zijn website in te vullen. Je ontvangt direct de link om de boodschappenlijst te downloaden. Deze is overzichtelijk en heel eenvoudig uit te printen.

Recepten

Als je enkel de recepten uit het boek aanhoudt, zul je al na een paar weken merken dat je je fitter en plezieriger voelt, en je kleding al snel een maatje kleiner kan worden. Als je eenmaal op een gezond gewicht, cholesterol en bloeddruk bent dan kan je wat gaan experimenteren met voeding die niet in het boek staat maar die je wel graag zou willen eten/drinken. Zo vind je een voedingspatroon dat bij jou past én dat gezond is. Dit boek is echt geen toverkunst, het is geen magische methode om in een paar dagen van al je overtollig lichaamsvet af te komen. Zo een methode bestaat nu eenmaal niet. Maar Jasper beloofd je, als je enkel de recepten uit het boek bereid en eet, zal jij je binnen een paar weken fitter voelen dan ooit en zelfverzekerder door het leven gaan.weekschema jasper alblasAls je na deze paar weken weer ongezond gaat eten, dan zal je natuurlijk alle voortgang die je gemaakt hebt weer verliezen. Maar als je ook de weken erna blijft eten volgens het 7×7 Afslank Receptenboek dan zal je zien dat je zonder veel frustratie naar een gezond gewicht, een gezond cholesterol en een gezonde bloeddruk zakt.

Aanbieding

Het 7×7 Afslank Receptenboek – Origineel
Hardcover en Digitaal
Door Jasper Alblas
Aanbieding: tijdelijk van €66,95 voor slechts €27,95 + €6,95 verzendkosten

Bestel hier het 7×7 Afslank en Receptenboek Origineel, het is in zowel een Hardcover als in een Digitale download verkrijgbaar. Indien voor 19:00 uur bestelt, zal u het het 7×7 Afslank Receptenboek Origineel morgen ontvangen, of anders overmorgen. Het e-boek is na de bestelling direct te downloaden

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top