EEM Groepenkasten

Volkspetitie RED de ZORG ook in Klazienaveen massaal getekend

red de zorgKlazienaveen – Afgelopen zaterdag was er ook in Klazienaveen een Volkspetitie RED de ZORG georganiseerd door de FNV voor Zorg actief. De actie is begonnen op 1 mei en loopt tot 19 Juni aanstaande.

Handtekeningen

Met deze Volkspetitie hoopt men om de ruim driehonderdduizend handtekeningen op tijd binnen te hebben gehaald. Dit aantal handtekeningen is benodigd om ze aan te kunnen bieden in Den Haag en om het onderwerp behandeld te kunnen krijgen in de Eerste kamer.

 Minder zorg

Verzorgingstehuizen kunnen steeds minder zorg aanbieden en sluiten noodgedwongen kamers en mede hierdoor moeten veel ouderen in Nederland veel langer thuis blijven. Maar straks zonder de zo hardnodige zorg. De Nederlandse regering bezuinigd steeds meer, en nu echt teveel op de zorg voor thuis en hierdoor gaan dan weer honderden banen verloren in de zorgsector. Daarom roept de FNV bond mensen op om ook via het internet te tekenen, zodat ze aan de nodige driehonderdduizend handtekeningen komen en een poging kunnen doen om onze regering op andere gedachten te zetten. Sinds 1 januari 2015 zijn de nieuwe zorgwetten van kracht en bezuinigt het kabinet 3 miljard op de langdurige zorg. Dit kan niet goed gaan. FNV zet zich samen met de zorgmedewerkers in om hier wat aan te doen.

Volkspetitie

Doe mee en teken deze Volkspetitie! De Volkspetitie kan online getekend worden via deze link www.fnvvoorzorg.nl U hoeft alleen maar uw naam, woonplaats en uw emailadres in te voeren en het vinkje aan/uit te schakelen indien op de hoogte gehouden wilt worden van deze actie.Back To Top