EEM Groepenkasten

Volleybalvereniging Regiobank Tjoba verwelkomt honderdste jeugdlid

tjoba, volleybalKlazienaveen – Onlangs kon volleybalvereniging Tjoba het honderdste jeugdlid verwelkomen. De achtjarige Demi Kuipers uit Klazienaveen melde zich aan bij de mini’s van Tjoba, hiermee werd zij het 100ste jeugdlid van de vereniging. Om dit heugelijke feit te vieren kreeg zij tijdens de speciale jeugd dag in december een cadeau, in de vorm van een volleybalbal, overhandigd uit handen van de nieuwe voorzitter van Tjoba, Martin Moes.

Tjoba trekt steeds meer jonge spelers aan. De vereniging heeft een goed en serieus jeugdbeleid ontwikkeld, waarbij gevolleybald wordt op verschillende niveaus, maar waar plezier in de sport altijd voorop staat.
Om ook later voldoende teams te kunnen vormen, zou het mooi zijn als er zich nog wat meer jongens zouden aanmelden, maar ook meiden zijn natuurlijk van harte welkom. Met een leeftijd vanaf 6 jaar kan er meegetraind worden en iedereen mag eerst 3 x komen proef-trainen.

Op de maandag wordt er van 16.15 tot 17.30 uur getraind in sporthal De Zon.
Voor meer informatie,kan gebeld of gemaild worden met de jeugd coördinator Ruben Romijn, r.romijn@hetnet.nl of 06 – 51249029.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top