EEM Groepenkasten

Volleybalvereniging Tjoba organiseert 40e Theo Gerth Eindejaarstoernooi

tjobaKlazienaveen – Tussen kerst en nieuwjaar organiseert volleybalvereniging Tjoba in Klazienaveen alweer het 40e Theo Gerth Eindejaarstoernooi. Het toernooi is speciaal bedoeld voor die deelnemers die normaal gesproken niet (veel) aan volleybal doen.

Promotie volleybal

Het toernooi is bedoeld ter promotie van het volleybal. De deelnemende teams bestaan meestal uit families, straten, bedrijven en verenigingen uit Klazienaveen en omstreken. De meeste teams zien in het toernooi ook een gezellige afsluiting van het jaar. Naast het sportieve gebeuren in de vorm van een aantal wedstrijdjes wordt er door vele deelnemers nagezeten in de gezellige kantine, iets wat vaak duurt tot in de late uurtjes.

40e editie!

Nu het de 40e editie is, gaat de organisatie van het toernooi wat extra’s voor de teams doen. De onderhandelingen hiervoor met de volleybalbond en de gemeente Emmen zijn al vergevorderd. Ook dit jaar zal er weer een verloting zijn met leuke prijzen. Tjoba nodigt je uit of sterker nog: daagt je uit om een team samen te stellen uit een bedrijf, school, familie, straat of vereniging en om je in te schrijven voor het Eindejaarstoernooi. Kijk hier voor het deelnamereglement.

Aanmelden

Er kunnen weer aanmeldingen gedaan worden voor de zelf samen te stellen teams. Er mogen geen verzonnen namen gebruikt gaan worden, maar wel de naam van bijvoorbeeld de straat, de buurt of het bedrijf. De organisatie van het toernooi wil benadrukken dat de teams samengesteld worden uit spelers, die een sociale eenheid vormen. Hiermee bedoeld de organisatie dat er geen spelers bij elkaar gezocht moeten omdat ze ‘goed kunnen volleyballen’. “Sportiviteit staat voorop”, zegt de organisatie. In de sporthal is er ruimte voor maximaal 80 deelnemende teams, zodat er bij meer inschrijvingen teamnummer 81 het eerste reserveteam wordt, teamnummer 82 het tweede reserveteam, etc. Op de donderdagavond volgen de finalewedstrijden, eveneens vanaf 17.30 uur. De teams kunnen zich tot en met 30 november aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Tjoba.

Kennis maken

Het 40e Theo Gerth Eindejaarstoernooi van de volleybalvereniging wordt gespeeld op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december van 17.30 tot 22.30 uur. Evenals in alle voorgaande jaren is het toernooi voornamelijk bedoeld om mensen die normaal gesproken weinig of geheel niet volleyballen of de sport zelfs helemaal niet kennen, met de volleybalsport kennis te laten maken. “Maar er mag ook wel een beetje fanatiek gespeeld gaan worden”, volgens het bestuur van Tjoba. Inzet is tenslotte de Annie-ten-Velde-wisselbokaal!

Voor meer informatie:

H. Olijve: 06- 316 52 743

E-mail: HDOlijve2014@gmail.com
Website: http://www.tjoba.nl/

Tripadvisor NL 600x300
from to
Algemeen


Back To Top