EEM Groepenkasten

Voor slechts € 7,50 naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo EmmenRegio – Van maandag 1 tot en met zondag 7 oktober is het Drenthe-Week bij avonturenpark WILDLANDS in Emmen. Voor slechts € 7,50 kunnen inwoners van Drenthe die week naar WILDLANDS.

Op wereldreis in je achtertuin

Ben jij inwoner van Drenthe en heb je zin in een avontuurlijke, extra voordelig dagje uit? Bestel dan nu jou kaarten en maak ‘gewoon’ in Drenthe in een dag een hele wereldreis. Op trucksafari over de savanne en door de woestijn, ook in oog met 2 mini-olifantjes, op poolexpeditie, een jungle-trail hoog door de boomtoppen van een regenwoud, alles is mogelijk. En dat zonder dat je een dure vakantie hoeft te boeken. Als Drent doe je dat nu ‘gewoon’ in je achtertuin voor slechts € 7,50.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDdrèents

“WILDLANDS is een trots Drents park en wij nodigen graag de mede-inwoners van Drenthe uit om het park tijdens WILDdrèents extra voordelig zelf te ervaren.”, staat op de website te lezen. Let echter wel goed op, want het aantal beschikbare kaarten per dag is beperkt en op is echt op!

Koop nu jouw tickets!

De speciale WILDdrèents-dagtickets kun je kopen tot en met 30 september 2018 via www.wildlands.nl/wilddreents. Het ticket is alleen geldig op de gekozen datum. Voorwaarde is wel dat je kunt aantonen dat je in Drenthe woont.

Wat: WILDdrèents, dagje WILDLANDS voor € 7,50
Waar: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Wanneer: 1 oktober tot en met 7 oktober 2018 van 10:00 – 17:00 uur
Wat kost het: € 7,50 voor inwoners van Drenthe (3+ jaar), kinderen t/m 2 jaar gratis

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top