EEM Groepenkasten

Voorinschrijving 10e PLUS Fischer Triathlon Klazienaveen geopend

9e triathlon van klazienaveen 2015Klazienaveen – Dinsdag 1 december is de voorinschrijving voor het 10e PLUS Fischer Triathlon Klazienaveen geopend. De triathlon wordt volgend jaar al in juli gehouden.

10e Triathlon ruim een maand vroeger

Alweer voor het 10e achtereenvolgende jaar wordt de “PLUS FISCHER Triathlon van Klazienaveen”, en wel op zondag 17 juli 2016. In verband met de vakantieperiode en het mogelijk te kort aan vrijwilligers ruim een maand vroeger dan de laatste editie.

Het evenement is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een evenement van formaat, met deelnemers uit binnen- en buitenland. Vrijwel de hele top van het Nederlandse circuit heeft Klazienaveen inmiddels weten te vinden. Naast de olympische afstand en de 1/8e triathlon wordt voor de 3e keer de halve triathlon georganiseerd met, net als vorig jaar, het Nederlands kampioenschap op de middenafstand: 1.900 meter zwemmen, 90 kilometer fietsen en een halve marathon (21,1 kilometer) lopen.

De routes gaan door de gevarieerde omgeving van Klazienaveen met, afhankelijk van de afstand, één of meerdere doorgangen door het centrum van het dorp waar het publiek altijd in grote getale de atleten aanmoedigt. Vanzelfsprekend wordt, net als voorgaande jaren, ook dit jaar weer de kindertriathlon georganiseerd.

De organisatie hoopt jullie allemaal te verwelkomen op zondag 17 juli 2016.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website of op de facebookpagina van Stichting Triathlon Klazienaveen.Back To Top