EEM Groepenkasten

Voorinschrijving 33e Drenthe Loopfestijn sluit op 4 mei

drenthe marathon loopfestijn esdal college klazienaveenKlazienaveen – Voorinschrijving voor het 33e Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen is nog mogelijk tot en met 4 mei aanstaande.

Voorinschrijven kan via www.drentheloopfestijn.nl of www.inschrijven.nl. Het leuke van voorinschrijven is, dat dan de voornaam op het startnummer wordt vermeld. Bij nainschrijving is dat niet mogelijk en krijgen deelnemers een startnummer zonder eigen naam. Bovendien wordt er onder de voorinschrijvers een paar dames en een paar heren hardloopschoenen verloot.

Lees ook: In gesprek met Miss Marathon 2016 Leonie Ramaker

Ophalen startnummers

De startnummers kunnen op twee momenten worden opgehaald:

  • ­ op zaterdag 28 mei tussen 11.00 en 12.00 uur in het Esdal College
  • ­ op zondag 29 mei vanaf 9.00 uur in het Esdal College Klazienaveen.

Maak kan op een paar hardloopschoenen

Onder de voorinschrijvers worden een paar dames­en heren hardloopschoenen verloot. Deze actie is mogelijk gemaakt door SportBOXX in Klazienaveen.

Lees ook: 4 Mijl populair in Zuidoost-Drenthe

Nainschrijving

Nainschrijving is ook mogelijk op zondag 29 mei, de dag van het 33e Drenthe Loopfestijn, in het Esdal College Klazienaveen vanaf 9.00 uur tot een half uur voor de betreffende start.

Ook de nainschrijving voor de Jeugdlopen is in het Esdal College.

Veel belangstelling

De belangstelling voor het 33e Drenthe Loopfestijn is bijzonder groot. De organisatie rekent voorzichtig op 10 procent meer deelnemers. Inschrijvers zijn afkomstig uit Nederland, Duitsland, België, Engeland, Kenia, Burundi, Slowakije, Ethiopië, Tsjechië en Marokko.Back To Top