EEM Groepenkasten

Voorinschrijving Triathlon en Zwem-Prestatietocht boven verwachting

triathlon klazienaveen zwemprestigetocht kindertriathlonKlazienaveen –┬áStichting Triathlon Klazienaveen mag zich dit jaar weer verheugen op twee mooie evenementen. Ze organiseren zowel de jaarlijkse triathlon op 23 augustus, als de Zwem-Prestatietocht op 19 juni a.s.

Voor beide evenementen gaat het boven verwachting met het aantal voorinschrijvingen.

Triathlon

Voor de 9e Triathlon Klazienaveen op zondag 23 augustus hebben zich momenteel al meer dan 400 atleten ingeschreven. Iedereen wordt dan ook aangeraden zich vroegtijdig in te schrijven, omdat er rond dit tijdstip van de organisatie nog extra startseries kunnen worden toegevoegd.
Er zijn voor zowel beginnende als professionele triathleten mooie afstanden (halve, kwart, 1/8) en dit jaar is speciaal de trio-triathlon weer terug op de korte afstand.
Op het belangrijkste onderdeel, de NK-middenafstand heeft zich inmiddels al de top van Nederland ingeschreven, dus het beloofd een spannende strijd te worden.

Kindertriathlon

Speciaal voor de basisschool-kinderen wordt er op dezelfde dag een kindertriathlon georganiseerd. Ook hiervoor beginnen inmiddels de aanmeldingen binnen te stromen. Helaas is de organisatie ook hier gebonden aan een maximum aantal deelnemers per startgroep. Dus schrijf je vroegtijdig in, want vol=vol. Onder de voor-inschrijvingen wordt een cadeaubon verloot van Top1Toys

Zwem-prestatietocht

Voor de Zwem-Prestatietocht op 19 juni ligt het aantal voorinschrijvingen zelfs 400% hoger dan vorig jaar. De organisatie mag zich verheugen op inschrijvingen uit het hele land, maar ook de regionale sporters hebben zich veelvuldig ingeschreven.

Voor meer informatie en inschrijven: www.triathlonklazienaveen.nlBack To Top