EEM Groepenkasten

Voorjaarsmarkt Klazienaveen op woensdag 29 april

voorjaarsmarkt klazienaveen onder de wiekslag de trans zorggroep heerendordtKlazienaveen – Aanstaande woensdag 29 april is er een gezellige voorjaarsmarkt inclusief Open Dag van de locatie Onder De Wiekslag aan de Langestraat 160 in Klazienaveen.

Voorjaarsmarkt

Tijdens deze voorjaarsmarkt worden allerlei prachtige handgemaakte producten en lekkernijen van verschillende groepen van De Trans en Zorggroep Heerendordt aangeboden. Tevens is iedereen die nieuwsgierig is of graag even een kijkje wil nemen natuurlijk ook van harte welkom tijdens deze voorjaarsmarkt annex Open Dag.

Wanneer: woensdag 29 april 2015
Tijd: van 10.00 tot 15.00 uur
Waar: Onder De Wiekslag, Langestraat 160, Klazienaveen

Onder De Wiekslag

Bij ‘Onder de Wiekslag’ kun je terecht voor allerhande artikelen voor in en om het huis. Je kunt hier cadeautjes kopen zoals kaarsen, houten tuinartikelen, met papier beplakte lampen en doosjes, serviesgoed, zeephangers, kaartjes en bloemstukjes.

Ook verkopen zij ingekochte cadeau-artikelen, zoals bijvoorbeeld wilgenharten en vlinders in allerlei maten, geurzakjes, zeepjes, vogelhuisjes etcetera.

Deze artikelen zijn gemaakt door cliënten van de Trans. ‘Onder de Wiekslag’ is onderdeel van stichting De Trans en biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking.

Uitgaan
Langestraat 160 Klazienaveen Map


Back To Top