EEM Groepenkasten

Voormalige Plus Fisscher supermarkt omgebouwd tot zorgcentrum

apotheek mediqKlazienaveen – De voormalige Plus Fisscher supermarkt aan de Van Echtenskanaal NZ in Klazienaveen is het afgelopen jaar verbouwd tot een zorgcentrum voor inwoners van Klazienaveen en omliggende dorpen. Het is een plek waar de mensen terecht kunnen voor hulp en advies op het gebied van gezondheid en welzijn.

Begin maart hebben de eerste organisaties hun intrek genomen in het nieuwe zorgcentrum en werken er al vijftien organisaties samen: Icare Verpleging & Verzorging, Mediq Apotheek, diëtist, welzijnsgroep Sedna, Promens Care, Zorggroep Tangenborgh, GGD Jeugdgezondheidszorg, GGZ Drenthe, De Trans, Buurtsupport, Buurtzorg Nederland, Stichting MEE Drenthe, Treant – Scheper Ziekenhuis (diverse afdelingen), VNN, Welzijngroep Sedna en de gemeente Emmen. Het project is mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de Provincie Drenthe.

Het nieuwe gezondheids- en welzijnscentrum richt zich op het gebied De Blokken: Klazienaveen, Barger-Compascuum, Barger-Oosterveen, Klazienaveen-Noord, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Oranjedorp, Weiteveen en Zwartemeer.

Het Welzijn- en Gezondheidscentrum is geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 16.00 en vrijdagochtend van 8.00 tot 13.00 uur. Vragen kunnen tijdens de openingstijden aan de balie gesteld worden of er kan gebeld worden naar tel. nr. 0591-745210.Back To Top