EEM Groepenkasten

Voorman No Surrender Henk Kuipers signeert zijn boek bij Bruna Klazienaveen

henk kuipers bruna klazienaveenKlazienaveen – Zoals eerder gemeld zal No Surrender voorman Henk Kuipers (51) uit Klazienaveen morgen, zaterdag 7 november 2015, bij Bruna Klazienaveen komen om zijn boek “Vechten voor mijn leven, het bizarre bestaan van biker Henk Kuipers” te signeren. In tegenstelling eerdere berichten zal hij echter niet om 14.00 uur, maar rond 14.45 uur bij de Bruna zijn voor zijn signeersessie.

Harder dan een hunebed

Klazienavener Henk Kuipers, “harder dan een hunebed” en “in staat om met zijn granieten vuisten een dragende muur te slopen”, is onder andere bekend als Europese voorman van motorclub No Surrender, kickboxer, kooivechter, bodyguard van Bill Clinton en van het reclamespotje met André Hazes. Samen met de auteur van zijn boek, Panorama journalist Michiel Blijboom, zal hij aanwezig zijn om zijn boek te signeren. Ook TV Drenthe zal hierbij aanwezig zijn voor een reportage.

“Vechten voor mijn leven”

Het boek “Vechten voor mijn leven” geeft een inkijk in het leven van Henk Kuipers. Het is een onthullend boek over het bizarre en met motorolie, bloed, cocaïne en bankbiljetten geplaveide leven van een brullende beer met een klein hartje.

Uitgever Just Publishers meldt dat het boek niet alleen over de sportieve, zakelijke en andere successen van Henk Kuipers gaat, maar is hij daarin ook zeer openhartig en eerlijk over alle blunders, fouten en nederlagen in zijn kleurrijke leven.

Lees ook: Henk Kuipers signeert zijn boek bij Bruna Klazienaveen

henk kuipers vechten voor mijn leven klazienaveen bruna

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top