EEM Groepenkasten

Vrijdag 5 mei Bloemen- en Geraniummarkt in Klazienaveen

bloemen en geraniummarkt klazienaveenKlazienaveen – Aanstaande vrijdag, 5 mei 2017, is er weer de traditionele jaarlijkse Bloemen- en Geraniummarkt in het centrum van Klazienaveen.

Het belooft een mooie dag te worden, droog met een beetje zon en temperaturen van 15 à 16 graden, dus ook dit jaar zal de markt vast opnieuw weer vele bezoekers trekken. Het hele centrum van Klazienaveen zal weer voorjaar uitstralen. Prachtige bloemen en planten zullen worden uitgestald door meer dan 50 bloemhandelaren uit het hele land.

Ook de terrassen zullen dan wel weer uitpuilen van de vele mensen die ergens even van een kopje koffie, thee of van een lekker ijsje willen genieten. Voor iedereen is het er opnieuw weer gezellig en natuurlijk ontbreekt ook de muziek weer niet.

Druk bezocht

De Bloemen- en Geraniummarkt in Klazienaveen staat garant voor een gezellige, vrolijke, sfeervolle en één van de drukst bezochte bloemenmarkten van Noord Nederland. Kom langs vanaf 09.00 uur in Klazienaveen en vergeet niet: parkeren is gratis!

Wat: Bloemen- en Geraniummarkt
Waar: Klazienaveen Centrum
Wanneer: vrijdag 5 mei 2017 van 9.00 tot 17.00 uur

geraniummarkt centrum klazienaveen

Foto: archief (C)MSL

Uitgaan


Back To Top