EEM Groepenkasten

Vrijmarkt in Klazienaveen druk bezocht

vrijmarkt koningsdag klazienaveen 2015 Klazienaveen – De Vrijmarkt vandaag op Koningsdag in Klazienaveen is net als voorgaande jaren weer druk bezocht. Vele mensen kwamen een kijkje nemen wat anderen hadden uitgestald en te koop aanboden.

Vrijmarkt

Sommige verkopers waren al heel vroeg in de ochtend aanwezig om een goed plekje te bemachtigen. Anderen kwamen weer wat later en moesten genoegen nemen met de plekjes die nog vrij waren. Van de ovonde tot de Lidl, inclusief de Van Echtenstraat, stond het vol met mensen die hun waren te koop aanboden. Sommigen op een kraampje, sommigen op een kleed, vanuit een aanhangwagen of gewoon zo, op de grond.

vrijmarkt koningsdag klazienaveen 2015

Lekker in de zon

Vanaf het begin was het al lekker druk en gaande weg de ochtend werd het steeds drukker. Steeds meer mensen kwamen een kijkje nemen op de Vrijmarkt. Geen wonder. De weersvoorspellingen voor vandaag waren eind vorige week niet best: koud en een regenkans van 90%. Gisteren waren de voorspellingen al wat beter: een regenkans van 20%. Vannacht en vanochtend was het nog koud, maar de zon liet zich steeds meer zien. Dat gaf een groot contrast. De mensen die een plekje in de luwte van de winkel hadden bemachtigd zaten in de schaduw en in de wind, daar was het koud. Zij hadden daarom een dikke winterjas aan en sommigen nog een kleedje over de voeten. De mensen er tegenover zaten lekker in de zon en konden volstaan met een hemdje.

vrijmarkt koningsdag klazienaveen 2015vrijmarkt koningsdag klazienaveen 2015vrijmarkt koningsdag klazienaveen 2015vrijmarkt koningsdag klazienaveen 2015Back To Top