EEM Groepenkasten

Vrijmarkt met Kleintje Koningsdag in Klazienaveen

vrijmarkt koningsdag klazienaveenOp maandag 27 april 2015, Koningsdag, is er net als andere jaren wederom een grote vrijmarkt in het centrum van Klazienaveen, alsmede Kleintje Koningsdag op het Oude Marktplein.

Vrijmarkt

Tijdens de Vrijmarkt mag iedereen weer zijn of haar handel verkopen in het centrum van Klazienaveen. Op die dag zullen ook een groot aantal winkels geopend zijn.

De Vrijmarkt is geheel gratis en iedereen mag zonder te reserveren zijn of haar spullen uitstallen in het centrum van Klazienaveen. Voor kinderen is het een perfecte manier voor een leuke bijverdienste door hun oud speelgoed of oude boeken te verkopen. Volwassenen die hun zolder of garage hebben opgeruimd kunnen daar hun overtollige spulletjes aan de man proberen te brengen. De Vrijmarkt is altijd weer een leuk en gezellig tijdverdrijf voor jong en oud.

Kleintje Koningsdag

Kleintje Koningsdag 2015 in Klazienaveen is een grandioos Open Air Podium op het Oude Marktplein bij Eetcafé Zus en Griet / Snackbar The Corner. Aan dit feest werken onder andere Henri Pol, Chris de Roo, de Rockstieren, DJ Frank en Bouke mee. Aanvang is om 14.00 uur, entree is gratis.

Meer activiteiten

Daarnaast worden er op meerdere plaatsen in Klazienaveen allerlei activiteiten georganiseerd. Onder andere vv Klazienaveen organiseert een voetbal- en volleybaltoernooi.Back To Top