EEM Groepenkasten

Vrouw gewond bij steekpartij in Klazienaveen

politie uniformKlazienaveen – In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus, rond 0:10 uur, heeft er een steekincident plaatsgevonden in de feesttent op het oude Marktplein in Klazienaveen. Een 53-jarige vrouw uit Klazienaveen is hierbij gewond geraakt.

De neergestoken vrouw werd per ambulance naar het Scheperziekenhuis in Emmen overgebracht. Daar werd ze behandeld, waarna ze rond half vier weer naar huis mocht.

Het Forensisch Opsporingsteam van de politie heeft in de feesttent onderzoek gedaan naar mogelijke sporen.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Weet u iets over deze steekpartij dan verzoeken wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons door te bellen naar 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook, dit kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0800-7000.

Helicopter

Op social media werd al snel een verband gelegd tussen het steekindicent en de helicopter die onder andere boven Parcsandur en Erica is waargenomen. De politie meld echter dat deze heli op zoek was naar een inbreker bij de golfclub Parcours Sandur. De dader heeft daarbij een getuige met breekijzer geslagen.

(Bron: Politie Zuidoost Drenthe)Back To Top