EEM Groepenkasten

vv Klazienaveen belegt trainingskamp in Belek (Turkije)

vv Klazienaveen

Klazienaveen – Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft zal de 1e selectie van v.v. Klazienaveen van 2 t/m 6 januari 2015 verblijven in het Turkse Belek.

Begin 2014 mocht Klazienaveen voor het eerst een buitenlands trainingskamp ervaren. De dagen in het zonnige Zuid-Spaanse Marbella bevielen de reizigers dusdanig goed, dat er inmiddels opnieuw een reis is opgezet om in 2015 optimaal voorbereid de competitie te hervatten. Ditmaal is de keuze gevallen op Belek aan de Turkse Rivièra, waar ook menig profclub zich voorbereidt op het nieuwe seizoen.

Door middel van enkele acties hebben de spelers geld bijeen proberen te brengen om de reis zo veel mogelijk te financieren. Daarnaast zijn er een drietal sponsoren, te weten Noordlease, Klerekast Mode & Jeans en Heigro Compleet in afbouw, die een bijdrage hebben gedaan. De selectie is deze sponsoren hier uiteraard erg dankbaar voor. Het resterende bedrag werd door de spelers zelf op tafel gelegd.

In Turkije zal dagelijks een training afgewerkt worden in combinatie met andere licht intensieve activiteiten. Daarnaast zal er ook een oefenwedstrijd tegen zondag hoofdklasser UDI ’19 uit Uden afgewerkt worden. Tevens is er in het programma ruimte opgenomen voor een jeepsafari, zodat er naast de trainingen ook ontspanning zal plaatsvinden.

Klazienaveen hoopt tijdens het trainingskamp hetzelfde effect te behalen als tijdens het voorgaande trainingskamp. Na de winterstop zette Klazienaveen een uitstekende serie van 8 ongeslagen wedstrijden neer en wist het beslag te leggen op de tweede plaats in de competitie en een vervangende periodetitel.Back To Top