EEM Groepenkasten

vv Klazienaveen en trainer Lelieveld per direct uit elkaar

vv klazienaveen en trainer Lelieveld uit elkaarKlazienaveen – vv Klazienaveen en trainer Daan Lelieveld zijn per direct uit elkaar. Dat meldt vv Klazienaveen deze week op haar website.

Lelieveld was bezig aan zijn eerste seizoen bji de zaterdagtweedeklasser en zou door de fusie na dit seizoen sowieso vertrekken. Na een stroeve seizoenstart is vv Klazienaveen inmiddels opgeklommen naar de 5e plaats in de 2e klasse J met slechts 3 punten op nummer 2 Noordscheschut.

Verklaring van het bestuur

“Ondanks de nodige gesprekken en verwoede zalvende pogingen gedurende het seizoen is het selectie en trainer niet gelukt een goede relatie op te bouwen. Na beraad tussen de spelersgroep, de technische commissie en het bestuur van vv Klazienaveen is de impopulaire maatregel genomen om het dienstverband met Daan Lelieveld per direct te beëindigen. Bestuur en technische commissie zullen zo snel mogelijk op zoek gaan naar een trainer voor de resterende maanden.”, verklaart het bestuur op haar website.

Iets genuanceerder

Volgens RTV Drenthe ligt het verhaal iets genuanceerder en zou slechts een deel van de selectie geen vertrouwen meer hebben in een verdere samenwerking met trainer Lelieveld. Een goed ingevoerde bron binnen vv Klazienaveen liet tegenover RTV Drenthe weten dat de technische commissie het jammer vindt dat de spelersgroep nooit iets heeft gemeld over een verslechterde samenwerking. De commissie vindt dat Lelieveld uitstekend werk heeft verricht en dat, na de 2-0 zege afgelopen zaterdag bij Aduard, zelfs promotie nog binnen de mogelijkheden ligt.

(Bron: vvklazienaveen.nl/rtvdrenthe.nl / Afbeelding: website vv Klazienaveen)Back To Top