EEM Groepenkasten

vv Klazienaveen klaar voor derby tegen DZOH

voetbal vv klazienaveen 1 2015-2016Klazienaveen – Een heerlijk nazomertje, de derby thuis tegen DZOH, de aanwezigheid van TV Drenthe, een nieuw scorebord, 4 nieuwe sponsoren en live muziek tijdens de derde helft. vv Klazienaveen kan zich opmaken voor een heerlijke voetbaldagje.

Het is al vaak geschreven. Met 9 Drentse clubs is de 2e klasse J bijzonder aantrekkelijk geworden. Met de terugkeer van DZOH staat er bovendien een extra gemeentelijke derby op de agenda. Wedstrijden waar weken naar vooruit wordt gekeken en waarbij de spanning voelbaar is, maar die ook het beste in de mensen naar boven haalt. Eventuele nacompetitie en kampioenswedstrijden daargelaten, zijn dit de piekmomenten voor spelers en vrijwilligers. En wat krijgen we dan met elkaar veel voor elkaar!

Scorebord

Neem nu het scorebord dat nodig aan vervanging toe was. Voor de start van de competitie moest hij er staan. Het laswerk werd aangebracht, het scorebord geplaatst en het plaatwerk bevestigd. Een mooie blikvanger op het sportpark en alles keurig voor de deadline afgerond.

Ook de sponsorcommissie heeft niet stil gezeten de afgelopen tijd. Niets mooiers dan dat de nieuwe bordsponsoren zichtbaar zijn op een van de drukst bezochte dagen van het jaar. En dus deden de heren van de sponsoring de afgelopen dagen een stapje extra. Morgen zullen de borden van Cell Evenementen, Coca-Cola, Roobeek Advies en Menges & De Vries voor het eerst rond ons hoofdveld prijken. Welkom bij de club!

Bol van spanning

Dan de wedstrijd tegen DZOH. Naast dat deze wedstrijd vaak bol van de spanning staat, kunnen beide teams mooie herinneringen ophalen aan deze wedstrijd. We herinneren ons vast nog de heroïsche comeback welke DZOH de titel in de 3e klasse opleverde of het prachtige verhaal van 4e elftal keeper Dennis Lippold die in de laatste minuten een penalty van Stroeve stopte, waardoor Klazienaveen de winst pakte. Een verschil met alle voorgaande ontmoetingen is dat DZOH nu in de achtervolging moet op Klazienaveen. Voor Klazienaveen zou het heerlijk zijn om een van de grootste concurrenten om de prijzen meteen al op 6 punten achterstand te zetten. Lukt het Nick van der Sleen om voor het oog van de camera’s weer eens op weergaloze wijze te scoren en Klazienaveen een zetje in de goede richting te geven?

Aftrap van het nieuwe seizoen

Er mist dan nog 1 ding, volgens Martijn ten Caat. “The Knickerbockers gaven een groot feest, Drenthina had Bouke, andere verenigingen trappen het seizoen ook af met een feest. Dan kunnen wij toch niet achterblijven? Ik regel wel wat”. Nog geen 24 uur later had Martijn het illustere duo Hans & Karel weten te strikken om invulling te geven aan de derde helft.

Alle ingrediënten voor een heerlijke voetbaldag zijn aanwezig. De vrijwilligers geven volle bak om er een topdag van te maken, aan de heren en dames voetballers de taak deze mensen met 3 punten te belonen.

(Bron: www.vvklazienaveen.nl)Back To Top