EEM Groepenkasten

vv Klazienaveen: “Koningsdag gaat door!”

koningsdag vv klazienaveen 2016Klazienaveen – vv Klazienaveen laat via hun website weten dat het door hun geplande Koningsfeest op Koningsdag gewoon door zal gaan. Bij de organisatie kwamen steeds meer vragen binnen over het al dan niet doorgaan van Koningsdag. Alle activiteiten zullen woensdag doorgang vinden.

DJ Ronald zal zijn podium hoog en droog op de tribune krijgen en mochten de omstandigheden dusdanig slecht zijn, zal de 3e helft in de kantine plaatsvinden. Kortom, de organisatie zal er alles aan doen om er ondanks alles een geslaagde Koningsdag van te maken!

Programma Koningsdag 2016

In totaal hebben 33 voetbal- en volleybalteams zich in geschreven; een vergelijkbaar aantal t.o.v. de vorige jaren.

De organisatie hoopt dat de wedstrijden net als het voorgaande jaar weer op sportieve wijze zullen verlopen en dat er weer mooie, verrassende winnaars kunnen worden gekroond. Of lukt het de familie Arendsz en Autoschade Oranjedorp om de titel te verdedigen?

De organisatie bedankt de sponsoren PLUS Fischer, Heigro Compleet in Afbouw en Henisol voor hun jaarlijkse steun aan dit evenement. Mede dankzij deze sponsoren bedraagt het inleggeld slechts €10,- welke voorafgaand aan het toernooi voldaan dient te worden. De muzikale omlijsting is dit jaar wederom in handen van DJ Ronald, waarna het slotstuk ingevuld zal worden door het muzikale duo “Met Mate”.

Klik hier voor het programmaboekje.

(Bron: vvklazienaveen.nl)Back To Top