EEM Groepenkasten

vv Klazienaveen tegen FC De Rebellen met o.a. Wim Kieft, John de Wolf, Paul Bosvelt, Theo Jansen en nog veel meer

vv klazienaveen - fc de rebellen 2015Klazienaveen – vv Klazienaveen maakt er een gewoonte van het seizoen op ludieke wijze af te sluiten. Dat zal dit seizoen niet anders zijn. Klazienaveen neemt het 27 juni namelijk op tegen FC De Rebellen, een team samengesteld uit spelers die geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters omdat ze er altijd voor gaan.

FC De Rebellen

FC De Rebellen is een project van Marcel Meeuwis, ex-speler van Willem II, VVV-Venlo, Roda JC, Borussia Mönchengladbach en Feyenoord. Hij stelde een lijst samen van spelers die in hun carrière de nachtmerrie waren voor elke trainer, maar mede hierdoor geliefd waren bij het grote publiek. Wim Kieft, John de Wolf, Theo Janssen en Glenn Helder zijn enkele van de grote namen die 27 juni om 16.00 uur aan de aftrap staan, om het op te gaan nemen tegen het vlaggenschip van de vereniging. Ook mannen als Ricky van den Bergh en Sjaak Polak, altijd goed voor een heerlijke quote voor de camera’s, zullen op dit voetbalfeest aanwezig zijn. Daarnaast zullen Ulrich van Gobbel en Paul Bosvelt, met Feyenoord winnaar van de UEFA Cup in 2002, acte de présence geven. En natuurlijk niet te vergeten Dennis Gentenaar, Regilio Vrede, Jeroen Heubach, Edwin Grünholz en nog veel meer.

Kaartverkoop vv Klazienaveen

De kaartverkoop voor het evenement is inmiddels van start. De kaarten zijn verkrijgbaar bij PLUS Fischer, SportBOXX en Top4Sport te Klazienaveen en in de kantine van de voetbalvereniging. Tevens is het mogelijk om online kaarten te bestellen via info@vvklazienaveen.nl. Een kaart in de voorverkoop kost € 5,-, aan de kassa € 7,50. De verzendkosten voor een online bestelling bedragen € 1,-. Alle jeugdleden van SJO KZC’08 krijgen een gratis kaart aangeboden, welke enkel afgehaald kunnen worden tijdens de toernooidagen op 30 mei, 6 juni en 13 juni a.s.

Waar: Sportpark De Planeet, Klazienaveen
Wanneer: zaterdag 27 juni om 16.00 uur

Voor meer informatie, zie www.vvklazienaveen.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top