EEM Groepenkasten

Zwartemeer doet goede zaken

voetbal vv zwartemeer klazienaveenKlazienaveen/Assen – vv Zwartemeer heeft gisteren in de 2e klasse L goede zaken gedaan. Onderin deze klasse is het ongekend spannend, want maar liefst 6 ploegen strijden nog tegen degradatie. Twee van de degradatiekandidaten treden zondagmiddag tegen elkaar: FC Assen ontving vv Zwartemeer. Zwartemeer wist het treffen met duidelijke cijfers te winnen:0-3.

Geen beste eerste helft

De eerste helft was niet best en kende geen hoogtepunten. In de 2e helft was het Herald Heijnen die vanaf 20 meter plotseling prachtig raak schoot: 0-1. Een kleine 2 minuten later liet ook Bas de Vries zich van zijn beste kant zien. Hij schoot vanaf 25 meter raak: 0-2. FC Assen was op dat moment al geslagen en kon geen vuist meer maken. In de slotfase zorgde Gezim Luli voor de eindstand: 0-3.

vv Zwartemeer nog niet veilig

Zwartemeer moet de laatste competitiewedstrijd van volgende week nog winnend afsluiten en hopen dat mededegradatiekandidaat Actief verliest. Zwartemeer heeft dus nog kans om het vege lijf te redden. Voor FC Assen ziet het er echter somber uit. Voor SVV’04 is door het 1-2 verlies tegen Annen echter het doek al gevallen.Back To Top