EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer en Annen in evenwicht

Voetbal vereniging vv Zwartemeer KlazienaveenKlazienaveen – Zwartemeer speelde met 0-0 gelijk bij Annen, een uitslag waar uiteindelijk Annen het meest blij mee was.

Annen is veilig voor klassenbehoud, terwijl Zwartemeer de punten nog hard nodig is dat om te bewerkstelligen. Het had echter ook zo maar anders kunnen lopen. Annen was de bovenliggende partij in de eerste helft en pompte veel hoge ballen in de 16 van Zwartemeer waar een onrustige defensie met moeite kon opruimen. De halve basisverdediging ontbrak, zodat er nog wat onwennigheid was achterin. Een aantal keren moest keeper Jeroen Lambers reddend optreden en bij een counter van Annen zag hij alleen twee spelers van Annen voor zich opduiken, waarvan 1 zelfzuchtig, maar Jeroen onderschepte het schot.

Na rust had Zwartemeer de overhand

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en had Zwartemeer de overhand, een voortdurende golf van Zwartemeer aanvallen ging richting Anner doel maar de Anner verdediging hield stand en als laatste redmiddel maakte de Anner keeper nog een paar mogelijkheden onschadelijk. Bas de Vries was dichtbij, maar raakte twee keer de bovenlat van het doel. Zo eindigde de wedstrijd in 0-0.

Volgende week wacht thuis Hoogezand die bovenaan staat in de derde periode.Back To Top