EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer hard onderuit bij Velocitas

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Zwartemeer heeft zichzelf zondag een slechte dienst bewezen bij Velocitas door met 5-2 te verliezen.

Zwartemeer begon nog wel goed, maar geef meestal te veel ruimte weg aan de balvaardige spelers van Velocitas. Eigenlijk had Zwartemeer op voorsprong moeten komen, maar Lennard Voss werd een penalty onthouden terwijl de neutrale grensrechter toch duidelijk vlagde voor een overtreding. Zwartemeer gaf na een halfuur de wedstrijd in een paar minuten weg. De eerste goal kwam voort uit een ongelukkige geblokte klutsbal die voor de voeten van de Velocitas spits viel. Deze faalde niet vrij voor de keeper. Daarna kon Velocitas zich veel te gemakkelijk via combinaties door het centrum naar een 3-0 voorsprong voetballen.

Wedstrijd voor rust al gelopen

Daarmee leek de wedstrijd gelopen, helemaal toen vlak na rust de 4-0 viel. Zwartemeer pakte het daarna echter wel weer goed op en begon meer te voetballen. Bas de Jonge maakte vrij vlot de 4-1 en meer doelpunten voor Zwartemeer hingen in de lucht. Uit een counter uit een op de Velocitas doellijn weggekopte bal scoorde Velocitas de 5-1. Ook hierna ging Zwartemeer door om nog iets aan de score te doen. Ralf Herbers maakte nog de 5-2 en daar bleef het.

Zware klus

Donderdagavond wacht Zwartemeer een zware klus in het thuisduel om minimaal de stand gelijk te trekken. Zwartemeer is echter wel gemotiveerd om dat te bewerkstelligen.Back To Top