EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer niet opgewassen tegen Hoogezand

vv zwartemeer, voetbalKlazienaveen – Danig verzwakt door diverse blessures en schorsingen ging vv Zwartemeer ook bij Hoogezand onderuit: 2-0.

Vanaf het begin was al duidelijk dat Zwartemeer geen punten zou gaan halen in Hoogezand. Hoogezand kreeg in de 5e minuut al een strafschop die verzilverd werd. Vervolgens kreeg Hoogezand nog meerdere goede kansen om de voorsprong uit te breiden, daar ging Hoogezand echter slordig mee om en als ze er wel goed mee omgingen troffen ze keeper Jeroen Lambers met een puike redding. Zwartemeer kreeg maar 1 goede kans via A-junior Tomas Been die echter de bal niet voldoende kon controleren om op doel te schieten. In de tweede helft lukte het Hoogezand eindelijk om de 2-0 te maken en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Hoogezand vond het blijkbaar wel best en Zwartemeer kon geen vuist maken.

vv Zwartemeer – FC Emmen

Zaterdagavond 15 november om 19.00 uur speelt Zwartemeer thuis tegen FC Emmen het benefietduel ten behoeve van materialen die door de recente brand zijn verwoestBack To Top