EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer speelt wederom derby

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Na CEC wacht er voor vv Zwartemeer aanstaande zondag wederom een derby. Ditmaal komt DVC uit Nieuw Dordrecht op bezoek op Sportpark de Planeet. Met DVC komt Zwartemeer een oude bekende tegen. Voor het laatst werd er in het seizoen 2002/2003, in competitieverband, tegen elkaar gespeeld.

Start competitie

Na twee speelrondes staat Zwartemeer op een 4e plaats met 6 punten uit 2 wedstrijden. Een goed begin dus voor de ploeg van Andre Steenhuis en Jans Zwiers. DVC echter kende een lastige start. Beide competitiewedstrijden werden verloren van Stadskanaal en Zuidwolde, twee clubs waarvan verwacht wordt dat ze bovenin mee zullen spelen dit seizoen. De mannen van trainer Jan Vos zullen dan ook ongetwijfeld gebrand zijn op eerherstel.

Activiteiten

Voorafgaand aan het duel zal er een voorwedstrijd plaats vinden tussen de F-jeugd van SJO KZC’08 en die van DVC. Alsof het allemaal nog niet genoeg is, heeft de activiteiten commissie van Zwartemeer ook nog gezorgd voor muziek na afloop van de wedstrijd. Met Erik van Klinken als zanger zal de dag op een feestelijke manier worden afgesloten.

Talent van de week

Naast de genoemde activiteiten is er vanzelfsprekend ook een talent van de week. Deze week is dat Bram Sikkes. Bram speelt bij SJO KZC’08 in de E1 als linkshalf. Zijn favoriete speler is de van SVBO terug gekeerde Martin Bauerhuit, die tevens net als Bram links op het middenveld speelt. Zijn favoriete club is PSV en de beste Nederlandse voetballer is Arjen Robben. Over de uitslag van de wedstrijd is Bram enigszins voorzichtig, 1-1.

Het programma zal zondag starten met de voorwedstrijd om 12.45 uur met daarna gevolgd de derby vv Zwartemeer – DVC om 14.00 uur.
Het beloofd dan ook een leuke middag te worden op “Sportpark de Planeet” Mis het niet!

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top