EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer verliest bij koploper Asser Boys

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – vv Zwartemeer heeft terecht met 3-1 verloren bij koploper Asser Boys. Asser Boys begon sterk en keeper Justin Verschoor moest al gelijk een aantal keren handelend optreden om een doelpunt te voorkomen.

Kansloos

In de 7e minuut was hij echter kansloos en kwam Asser Boys op een 1-0 voorsprong. In de 17e minuut maakte Zwartemeer echter alweer gelijk. Bij een uitval kon Melroy Hemme Maurice Heine bedienen, die in de korte hoek beheerst raak schoot. Vervolgens ontstond een gelijk opgaande wedstrijd, met kansen voor beide teams om een voorsprong te nemen. Voor Zwartemeer had Melroy Hemme een grote kans alleen voor de keeper, maar de keeper wist zijn schot te keren. Ook Asser Boys kreeg kansen in de eerste helft, maar ook zij scoorden niet.

Tweede helft

In de tweede helft zette Asser Boys meer druk en dat resulteerde enigszins gelukkig in een treffer. Een polletje maakte keeper Justin Verschoor kansloos op een schot van links. De bal stuiterde hierdoor net genoeg omhoog om over Justin in het doel te belanden. Asser Boys ging vervolgens door en maakte niet veel later de 3-1. Daarmee was in principe de wedstrijd gespeeld. Asser Boys gaf nauwelijks wat weg achterin en was nog een aantal malen dichter bij de 4-1 dan dat Zwartemeer dat was bij de 3-2.

Een terechte overwinning derhalve voor Asser Boys dat daarmee haar koppositie verstevigde.

Volgende week

Zwartemeer moet volgende week aantreden thuis tegen Titan.Back To Top