EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer verliest van Hoogezand

voetbal vereniging vv zwartemeer klazienaveenKlazienaveen – In de thuiswedstrijd tegen Hoogezand kon Zwartemeer geen potten breken. Hoogezand beschikt wellicht over het beste team in de tweede klasse, staat bovenaan in de derde periode en was vast van plan de goede serie van de laatste weken door te trekken.

Alleen in de beginfase kon Zwartemeer goed tegenstand bieden en had het de beste kansen. Maurice Heine kwam net tekort om een voorzet binnen te koppen en tot driemaal toe kon even later een schietkans niet verzilverd worden. Na een halfuur liet Hoogezand zien hoe het wel moest. Een uitbraak over links kon voor het doel gezet worden op hun geheel vrijstaande spits die binnenkopte voor de 0-1. Net voor rust maakte Hoogezand de 0-2 en gelijk na rust de 0-3 en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Het vertrouwen was er niet meer bij Zwartemeer en Hoogezand gaf niets meer weg. Hoogezand scoorde nog twee keer in de tweede helft, liet nog vele mogelijkheden onbenut, en zette daarmee de eindstand op 0-5.

Een oorwassing voor Zwartemeer en daarmee hopelijk een wijze les voor het belangrijke thuisduel a.s. zaterdag om 17.00 uur tegen HODO. Beide ploegen staan nu op een nacompetitieplek voor degradatie en zullen beide gebrand zijn de wedstrijd te winnen.Back To Top