EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer verslaat koploper Dalen

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – vv Zwartemeer heeft zondagmiddag een prima prestatie geleverd door thuis met 2-1 te winnen van koploper Dalen.

In een meer spannend dan fraaie wedstrijd was Zwartemeer een stuk gevaarlijker voor het vijandelijke doel dan Dalen. Dalen kwam maar zelden tot kansen voor zover je al kon spreken van kansen. Zwartemeer kreeg die wel. Na een kwartier kon Nick Hoorn een voorzet van Maurice Heine niet voldoende onder controle krijgen om alleen voor de keeper te kunnen afronden. Dat lukte even later Maurice Heine wel. Na een schitterende passeerbeweging van Melroy Hemme kon hij voorzetten op Maurice die van dichtbij geen moeite had de 1-0 te maken. Dalen kwam nog voor rust terug tot 1-1. Justin Verschoor kon een schot van afstand niet onder controle krijgen, omdat deze net voor hem via een graspolletje opsprong. De rebound was een simpele intikker voor de attente Tijmen Venhorst.

Opsteker

Na rust was Dalen de ploeg die het meeste aandrong voor de voorsprong. Dat leidde echter niet tot kansen. Zwartemeer kreeg die eerst via Maurice Heine. Alleen op de keeper afgaand lukte het hem echter niet deze te passeren. Dat deed in de 70e minuut Toin Loves een stuk beter. Weliswaar ging zijn eerste inzet op de binnenkant paal, maar de rebound wist hij wel af te ronden voor de 2-1. Dalen probeerde nog wel wat aan de achterstand te doen maar was vrij machteloos tegen het hard werkende Zwartemeer. Zo bleven de 3 punten in Klazienaveen en leed Dalen haar tweede nederlaag van dit seizoen. Voor Zwartemeer een mooie opsteker en een beloning voor een uitstekende teamprestatie.

Volgende wedstrijd

Hopelijk kan de lijn doorgezet worden naar de wedstrijd van volgende week uit naar Twedo. Deze wedstrijd zal op zaterdagavond worden gespeeld.Back To Top