EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer viert haar 95-jarig bestaan

95 jarig jubileum vv ZwartemeerKlazienaveen – Op 11 augustus jl. vierde de voetbalvereniging Zwartemeer haar 95-jarige jubileum. Een mijlpaal die de club niet ongemerkt aan zich voorbij wil laten gaan.

In het weekend van 27 en 28 augustus zijn er dan ook door een commissie tal van activiteiten gepland. Activiteiten waar jong en oud zich mee kunnen vermaken.
Zo zullen er op de zaterdag voor de kinderen van SJO KZC’08 leuke activiteiten plaats vinden op het hoofdveld van Zwartemeer. Uiteraard krijgen de kinderen naast de leuke spel activiteiten ook een leuke attentie.

Spelactiviteiten jeugd

Het ‘Feestweekend’ zal worden afgetrapt op de zaterdagochtend. Daar zullen er voor de jeugd verschillende activiteiten op het programma staan, te beginnen om 09.00 uur met de F- en E-jeugd die vanuit het georganiseerde Zomerkamp van SJO KZC’08 over zullen komen naar het hoofdveld van vv Zwartemeer. Na de F- en de E-jeugd, wat zal duren tot 11.00 uur, is het om 11.30 uur de beurt aan de D- en C-jeugd van SJO KZC’08. Deze spelactiviteiten zullen worden begeleid door de selectie van Zwartemeer.

Feestavond

Op de zaterdagavond zal er een groot feest gehouden worden in een speciaal ingerichte feesttent dat geplaatst zal worden op de parkeerplaats voor de kantine van vv Zwartemeer. Deze avond zal de band “De Rockstieren” samen met “DJ Amatic” de oudere jeugd, senioren, vrijwilligers en een ieder die vv Zwartemeer een warm toedraagt gaan vermaken met hun muziek. De feesttent is geopend vanaf 20.00 uur en het feest zal duren tot omstreeks 01.00 uur. Entree is vrij deze avond.

Zondag

Op de zondag zal Zwartemeer het feestweekend gaan afsluiten met haar senioren leden welke in de ochtend omstreeks 11.00 uur beginnen met verschillende activiteiten om na de tijd met elkaar te gaan genieten van een gezellige BBQ en live muziek van de band “Duo Allround”.

De voetbalvereniging Zwartemeer nodigt nogmaals haar leden, vrijwilligers, sponsoren en een ieder die de club een warm hart toedraagt uit om langs te komen op een van beide dagen om samen het 95 jarig bestaan te vieren.

95 jarig jubileum vv Zwartemeer

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen
Map


Back To Top