EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer wint matig duel tegen Sleen

vv zwartemeer seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – De wedstrijd tegen Sleen begon met 1 minuut stilte wegens het onverwachte overlijden van de echtgenote van jeugdtrainer Johan Lippold. vv Zwartemeer startte vervolgens goed met druk op het Slener doel. Daaruit viel al snel de openingstreffer.

Een kopbal van Jesse Habing kon nog net het beslissende zetje worden gegeven door Lennart Voss voor de 1-0. Waar men verwachtte dat Zwartemeer door zou zetten, bleef van het goede spel van Zwartemeer niets meer over en liet het Sleen het spel maken. Sleen was daartoe echter niet in staat. Ze konden elkaar in de achterhoede veel de bal toe spelen maar stranden steeds weer op de hechte Zwartemeer defensie zodra de bal naar voren werd gespeeld. Zwartemeer kon ook aanvallend geen vuist meer maken maar daar waren ze vooral zelf schuld aan door elkaar slecht in te spelen.

Zo ontstond voor de toeschouwer een slaapverwekkend duel waar ook in de tweede helft geen verandering in kwam. Uit een counter kreeg Zwartemeer nog een aantal kansen in de slotfase. Melroy Hemme mocht het aangeboden intikkertje door Maurice Heine benutten voor de 2-0 eindstand. Sleen was in de tweede helft slechts 1 keer gevaarlijk met een kopbal die echter door Jeroen Lambers gestopt werd.

Volgende week wacht voor Zwartemeer het uitduel naar Zuidwolde. Daar zal op kunstgras moeten worden aangetreden tegen een vooraf bestempelde titelkandidaat. Voor Zwartemeer derhalve een serieuze testcase.Back To Top