EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer wint bij SVV

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – vv Zwartemeer heeft uit bij SVV gewonnen met 2-3 na een comfortabele ruststand van 0-3.

SVV begon dreigend aan de wedstrijd tegen Zwartemeer. In het eerste kwartier veroorzaakten ze een aantal keren onrust in de Zwartemeer defensie, maar tot scoringskansen kwamen ze niet. Het creëren van scoringskansen was voor beide ploegen echter een moeilijke opgave deze middag. Zwartemeer was daar in de eerste helft de hulp van de SVV defensie voor nodig. Na 20 minuten dacht een SVV verdediger terug te spelen op zijn keeper. Die bal was echter een prooi voor Nick Hoorn die beheerst afrondde voor de 0-1.

Efficiënter

SVV ging vervolgens fanatieker op zoek naar een goal, maar werd maar zelden gevaarlijk. Zwartemeer was veel efficiënter. Na 35 minuten kon een voorzet door Nick Hoorn weer opnieuw worden voorgebracht voor het SVV doel. Drie SVV verdedigers en de SVV keeper deden niets en keken naar de bal en lieten Maurice Heine simpel de 0-2 maken. Vlak voor rust een mooie aanval van Zwartemeer. Via goede combinaties werd de SVV verdediging doorsneden en Melroy Hemme kon als eindstation de 0-3 maken.

Veel druk

Na rust startte SVV met veel druk om nog iets aan de stand te doen. En dat lukte ze ook na een kwartier. Mark Heijnen kopte in de uiterste bovenhoek raak voor de 1-3. Toen 10 minuten later ook de 2-3 viel, leek ook de gelijkmaker nog wel te kunnen vallen, maar vanaf dat moment trok Zwartemeer weer wat meer het initiatief naar zich toe. SVV pompte vervolgens alle ballen hoog in het doelgebied van Zwartemeer en uit een corner kopten ze nog een keer op de paal. Verder kwam het eigenlijk niet meer.

Zwartemeer won met 2-3 en nam de 3 punten mee naar Klazienaveen.

Volgende week wacht voor Zwartemeer het thuisduel tegen Dalen.Back To Top