EEM Groepenkasten

vv Zwartemeer wint van zwak spelend CEC

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Zwartemeer heeft zaterdagavond met 3-0 gewonnen van een onthutsend zwak CEC. Van de verwachte kenmerkende strijdlust van CEC was helemaal niets te zien en CEC mocht blij zijn dat Zwartemeer het vizier maar matig had gericht.

Een veel hogere uitslag was zeker mogelijk geweest. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Bas de Jonge uit een voorzet van Dion Kuhl in de 14e minuut. Vervolgens werd Bas de Jonge nog een doelpunt onthouden bij een bal die achter de doellijn werd gestopt. Daarna lukte het Zwartemeer maar moeizaam om te scoren, zelfs een in de 1e helft toegekende penalty werd gemist door Martin Bauerhuit.

Legio mogelijkheden

Pas in de 59e minuut liet Gezim Luli zien hoe het moest. Hij haalde buiten de 16 ineens uit met een fraai afstandsschot voor de 2-0. Vervolgens werden nog legio mogelijkheden niet benut of verijdeld door de CEC keeper, Gerben Springer. Vlak voor tijd maakte Jesse Habing nog de verdiende 3-0. Domper op de avond was het uitvallen van de prima spelende Dion Kuhl, hij moest naar het ziekenhuis waar een scheurtje in het bot van het onderbeen werd vastgesteld. Waarschijnlijk zal hij behoorlijke tijd uitgeschakeld zijn.

Zwartemeer klimt met deze overwinning naar de tweede plaats op de ranglijst en doet goede zaken in de stand om de 2e periode. Zondag wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen Zuidwolde. Deze wedstrijd is de eerste in de 3e periode. RTV Drenthe heeft reeds aangekondigd verslag te willen doen van de wedstrijd.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top