EEM Groepenkasten

Waarschuwing: Gevaarlijke spammail namens de RABO-bank!

schip2-rabobank-klazienaveenKlazienaveen –  Op dit moment worden er veel valse e-mails verstuurd zogenaamd namens de RABO-bank. Trap hier NIET in!  Er wordt in de email gesuggereerd dat u de nieuwe RABO-scanner nu gratis kunt aanvragen tot en met 31 maart a.s. Na deze datum zou het dan €12,99 moeten gaan kosten. Dit doen de cybercriminelen om op uw gemoed in te spelen om die €12,99 te besparen. Als u op de link klikt wordt uw computer besmet met een virus en kunnen ze via dit virus van uw pc, laptop of tablett uw gegevens stelen. Dus absoluut niet op de link klikken!

———————————————————————————————

De toegestuurde tekst kan er zo uitzien:

Geachte klant,

De Rabobank introduceert de Rabo Scanner. Dit is de opvolger van de Random Reader. De Rabobank biedt haar klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. De Random Reader speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. De Rabo Scanner maakt gebruikt van nieuwe technologieën en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.
Hoe werkt de Rabo Scanner?
Als u online bankiert met de Rabo Scanner hoeft u minder codes in te voeren. Als u wilt inloggen of een betaling wilt signeren, verschijnt op het scherm van uw computer, tablet of smartphone een kleurcode. U scant deze kleurcode met de ingebouwde camera van de Rabo Scanner en ziet op het scherm van de Rabo Scanner wat u ondertekent. Vervolgens geeft de Rabo Scanner u een signeercode. U voert deze signeercode in op computer, tablet of smartphone om de opdracht te ondertekenen.
U ontvangt bij uw nieuwe Rabo Scanner een uitgebreide handleiding. Mocht u nog meer informatie over het gebruik van de Rabo Scanner willen weten, kunt u de instructie video’s op onze website bekijken.
Vraag de Rabo Scanner nu gratis aan
In verband met veiligheidsredenen is het verplicht uw Random Reader te vervangen voor de nieuwe Rabo Scanner. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid dit kosteloos te doen voor 31 Maart 2015. Doet u de aanvraag voor een Rabo Scanner pas na 31 Maart 2015, dan vragen wij een kleine vergoeding van 12,99 euro. Wij raden u aan de Rabo Scanner vandaag nog gratis aan te vragen. —->Klik hier <http://dmounousterixijkon.info/scanner-inloggen-scanner/>  voor aanvragen tot uw Rabo Scanner<—-
Na de update zal er door een van onze medewerkers nog contact met u worden opgenomen om het gehele proces te voltooien. Tevens zal de medewerker u volledig informeren als u nog vragen heeft.

 

Met vriendelijke groet,
Rabobank Afdeling internetbankieren
Copyright © 2015 RaboBank NEDERLAND.

—————————————————————————————————————————————

 

De RABO-bank stuurt de nieuwe scanner u vanzelf geheel gratis toe, u hoeft hiervoor niets te doen. Bezoek hiervoor de goede eigen website van de RABO-bank!

U bent gewaarschuwd!!Back To Top