EEM Groepenkasten

Waarschuwing voor verdachte mannen in rode auto

dorpshuis de meerstal zwartemeerZwartemeer – Op Facebook wordt gewaarschuwd voor 2 verdachte mannen, rijdend in een kleine rode, beschadigde auto met een witte, waarschijnlijk Duitse, kentekenplaat.

Op 6 juni jl. zou een 10-jarige jongen ter hoogte van de Meerstal in Zwartemeer door de onbekende huilende man zijn aangesproken. De man beweerde dat hij de weg vroeg naar de tennisbaan om zijn dochter te kunnen zien spelen, terwijl op Zwartemeer nog geen tennisbaan is aldus de moeder van de jongen. De jongen is toen voor hem aangefietst naar het voetbalveld. Waarschijnlijk omdat het daar op dat moment erg druk was, bedankte de onbekende man de jongen en gaf hem een Euro. Daarna is de jongen naar huis gefietst en vertelde het hele verhaal aan zijn ouders. De alerte ouders, waarschuwden hem om dit nooit meer te doen, want je kunt immers de gevolgen niet goed inschatten.

Tweede ontmoeting

Vanavond was het opnieuw zo dat de jongen dezelfde man ontmoette, wederom bij de Meerstal in Zwartemeer. De man wenkte hem vanuit de auto om te stoppen, Maar ditmaal is de jongen snel bij een nabije winkel naar binnen gegaan. Ditmaal zat de man echter niet alleen in de kleine rode auto, maar zat er een mannelijke passagier naast hem. Het vreemde aan het gedrag van de man is, dat hij hard wegreed toen de jongen snel de winkel binnenging. Het voorval is door de moeder bij de politie gemeld en heeft het ondertussen om anderen te waarschuwen, ook op Facebook gedeeld.

(Bron: Facebook)Back To Top