EEM Groepenkasten

Wakker Emmen: “Onderhoud speeltuinen moet in orde zijn”

speeltuin klazienaveen de kap zonder schommelsKlazienaveen – Wakker Emmen wil dat het college van B&W het onderhoud van speeltuinen c.q. speelvoorzieningen goed gaat bekijken.

Vorig jaar is er bijna € 400.000 extra beschikbaar gesteld voor het aanleggen van speeltuinen c.q. het vervangen van speelvoorzieningen. Wakker Emmen vindt dat ook het onderhoud van bestaande speeltuinen en speelvoorzieningen in orde moet zijn. De gemeente Emmen heeft wel extra geld beschikbaar gesteld, maar klaarblijkelijk is dit geld nog niet effectief ingezet.

Extra geld voor speeltuinen

Raadslid Henk Bos van Wakker Emmen: “De basis moet in orde zijn en daarom is er € 400.000 extra geld beschikbaar gesteld voor speeltuinen c.q. speelvoorzieningen. Wij gaan het college van B&W bevragen op welke wijze dit geld besteed is en op welke wijze er geld beschikbaar kan komen voor gemeentebreed onderhoud. Want het blijkt dat deze problematiek ook in andere dorpen en wijken speelt.”

Beleid

Raadslid Henk Bos zal dan ook in de komende vergaderingen het college om antwoorden vragen over het gevoerde beleid en met name op de uitvoering van het beleid.Back To Top