EEM Groepenkasten

Walk4Energy: “BINGO!!! Overlopen van enthousiasme” (deel 2)

walk4energy-energy4kids-vliegerOranjedorp – Betty Enninga schrijft in een aantal columns haar verhaal over het wandelevenement Walk4Energy dat ze samen met Marian Schepers, Alie Kloostra en Jeannette Kiers organiseert. Walk4Energy wordt gehouden op zondag 2 oktober. Jij doet toch ook mee? De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Energy4Kids. Vandaag deel 2.

September 2016

“Ik zie gelukkig nog geen mensen wegduiken wanneer ik ze tegenkom op m’n fiets. Maar ik kan me er zo langzamerhand wel iets bij voorstellen! Niet zozeer omdat ik loeihard ga (helemaal niet), maar meer om het feit dat ik de mensen zowaar nog net niet “bespring”.

Ik ben zelf zo super enthousiast over het wandelevenement, dat ik daar het liefst iedereen in mee trek. En ben je toevallig een wandelaar…..dan ben je aan de beurt!

fietsen walk4energy energy4kids

Net zoals laatst. Er wandelen 2 heren bij de Veenvaart. Ik dacht: die zijn van mij! Ik spring van m’n fiets af en zeg:
– Ik zie het zo, jullie houden van wandelen!
– Zeker, zeggen de heren in koor.
– Mag ik jullie dan iets vragen?

Ook dat mag, als het maar niet hun portemonnee is. Dan steek ik mijn verhaal af over het wandelevenement en dat deze wordt georganiseerd met als doel geld in te zamelen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Natuurlijk heb ik mijn rugtas bij me met daarin een aantal flyers (je weet maar nooit). Ik geef de heren een flyer en wens ze nog veel wandel plezier.

’s Avonds zegt mijn laptop PLING en heb een mailtje van, jawel de 2 heren! Met het bericht: wij willen graag mee wandelen op 2 oktober voor de kinderen!

BINGO weer 2 ! Hier word ik zo blij van.

Inmiddels hebben we over de 200 aanmeldingen binnen, hoe mooi is dat?! Nog ruim 2 weken te gaan, al veel geregeld,  nu nog even de puntjes op de i.

keep-calm-blog

Familie

Van je familie moet je het maar hebben……..

Nou, ik heb niks te klagen, en dan spreek ik over de koude kant!! 2 Zwagers zijn nauw betrokken bij Walk4Energy. Die ene bekend van zijn georganiseerde vliegerfestivals gaat 2 oktober samen met zijn vrouw (en de rest) vliegeren bij de spaarsluis. Wandelaars kunnen dan de prachtige exemplaren aanschouwen! Zelfs Energy4Kids heeft een eigen vlieger, hoe leuk is dat?

Mijn andere zwager heeft niks met vliegers, maar wel met muziek. Hij gaat ervoor zorgen dat tijdens het wandelevenement leuke band optreden, waaronder hijzelf en zoonlief. Dat is hem prima toevertrouwd.

Mijn schone zus Miriam regelt samen met Rael Enninga, Jetske Boerhof, Bianca Nakken en Cynthia Jagt de inschrijvingen. Deze inschrijvingen gebeuren in het dorpshuis zelf.

O ja en mijn eigen familie???

De grootste gros zijn helemaal geen lopers, maar hebben zich toch opgegeven voor de 10 kilometer! Wat een toppers! We hebben er zelfs een neven- en nichtenweekend aan gekoppeld, hoe leuk is dat?

Een wandel evenement brengt veel mensen op de been. Ook is er veel saamhorigheid en er zijn zoveel positieve reacties.

Wat is dit leuk om te organiseren!!

Betty Enninga
Walk4energy”

Deel 1 gemist? Lees dan: Walk4Energy: “Wandelen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte” (deel 1)

Opgeven voor Walk4Energy

De opgaven stromen nog steeds binnen. We hebben 500 goed gevulde goodiebags om uit te delen. Wandelaars die zich van te voren opgeven hebben daar als eerste recht op.

Op het dorpsplein in Oranjedorp is op zondag ook 2 oktober ook van alles te beleven. (Zie deel 1).

Er zijn verschillende afstanden, van 1,5 tot 25 km. De kortste afstanden zijn ook toegankelijk voor minder validen en kleine kinderen. Opgeven kan via Facebookpagina Energy4Kids of mail naar: betty@enninga.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top