EEM Groepenkasten

Wandeling in Klazienaveen voor 60-plussers in gemeente Emmen

wandelschoenen wandelenKlazienaveen – Op dinsdag 14 juli houden seniorensportcoaches van de gemeente Emmen een wandeling in Klazienaveen voor alle 60-plussers in de gemeente Emmen. Deze wandeling gaat om 11.00 uur van start vanaf de Noorderbreedte aan de Meteoor 3 in Klazienaveen.

Meedoen? Geef je nu op!

Er zijn 2 routes uitgezet waaruit de deelnemers kunnen kiezen: een route van 3 kilometer een eentjes van 5 kilometer. Ter afsluiting van de wandeling kunnen de deelnemers nog even nagenieten op een terras in het centrum van Klazienaveen.

Wil jij ook meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op, in ieder geval vóór 7 juli, bij Petra van den Bosch via e-mail, p.vdbosch@emmen.nl, of per telefoon op nummer 06-11394301. Deelnemen aan deze wandeling is geheel gratis. De consumpties welke op het terras worden genuttigd moeten door de deelnemers zelf worden betaald.

Fitte en gezonde inwoners

De gemeente Emmen streeft er naar om alle inwoners zo fit en zo gezond mogelijk te krijgen en te houden. Eén van de manieren om dit te realiseren is het vanuit de afdeling sport organiseren van activiteiten voor jong en oud, zo ook deze wandeling. De wandeling is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het opdoen van sociale contacten.

Klazienaveen, je komt er niet omheen!

Een wandelgroep uit Klazienaveen heeft het initiatief genomen voor deze wandeling. Ze willen niet alleen andere dorpsgenoten, maar ook alle andere inwoners van de gemeente laten ervaren hoe mooi Klazienaveen is.

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top