EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen?

NK Loopfiets RapidWheels Klazienaveen 2016 - 05Klazienaveen – Het is weer zover, het weekend is begonnen! Wat is er dit weekend allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

NK Loopfiets bij Rapid Wheels in Klazienaveen

Vandaag, zaterdag 8 juli houdt Rapid Wheels in Klazienaveen weer het NK Loopfiets voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Het evenement wordt gehouden op de baan van Rapid Wheels aan de Leeuw 1 in Klazienaveen. Het evenement begint om 9.30 uur met een paar trainingen en om 10.30 uur starten de wedstrijden.

Lees meer >>>

Zaterdag 8 juli grootse opening FC Klazienaveen

Vandaag, zaterdag 8 juli, wordt de fusie tussen vv Klazienaveen en vv Zwartemeer met een spectaculaire voetbaldag voor jong tot oud luister bij gezet worden. De dag begint om 13.00 uur op het Sportpark De Planeet in Klazienaveen. Om 15.45 uur worden er ballonnen opgelaten en om 16.00 uur speelt FC Klazienaveen een oefenwedstrijd tegen FC Emmen.

Lees meer >>>

Grote schuurverkoop aan de Molenwijk 1c

Vandaag, zaterdag 8 juli, is er een grote schuurverkoop aan de Molenwijk 1c in Klazienaveen. Er wordt van alles verkocht, van kleine meubelen tot decoratiespulletjes. De verkoop begint om 9.00 uur en duurt tot 15 uur. De entree is gratis.

Open Tuinen Carrousel op 8 en 9 juli

Regio – Zaterdag 8 en zondag 9 juli zetten ruim 20 tuinen hun deuren open tijdens de Open Tuinen Carrousel Drenthe. Diverse tuinen in onder andere Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht, Erica, Emmen, Emmer-Compascuum, Coevorden en omgeving zijn op beide dagen tussen 10.30 en 17.00 uur gratis toegankelijk.

Lees meer >>>

triathlon klazienaveen trainingsochtend kids 2017

Triathlon Klazienaveen houdt trainingsochtend voor Kids op zondag 9 juli

Klazienaveen – Speciaal voor kinderen die nog twijfelen over hun deelname aan de kindertriathlon op 16 juli of de kinderen die de triathlon alvast eens willen oefenen organiseert Stichting Triathlon Klazienaveen op 9 juli een trainingsochtend. De start is bij het Neptunusbad aan de Boogschutter 23 in Klazienaveen. De start tijden zijn 10.00 uur voor de leeftijd 5 t/m 8 jaar en 10.30 uur voor de leeftijd 9 t/m 12 jaar 10:30 uur.

Lees meer >>>

‘Een Muzikale Reis’ met Marc Bruinewoud

Klazienaveen – Op 9 juli aanstaande wordt er een uniek concert gegeven door de muzikant Marc Bruinewoud met de titel ‘Een Muzikale Reis’. Het is zomer en veel mensen gaan op reis naar een warm land, maar op 9 juli om 15.00 uur in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Horizon in Klazienaveen kan iedereen luisteren naar de hartverwarmende klanken van verschillende instrumenten, een echte muzikale reis.

Lees meer >>>Back To Top