EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen? *UPDATE*

wigwam van takken bibliotheek klazienaveenKlazienaveen – Het weekend is begonnen. Wat is er dit weekend allemaal te doen in en om Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

Zaterdag 10 maart rommelmarkt Eben Haëzerkerk Klazienaveen

Klazienaveen – Zaterdag 10 maart aanstaande is er weer een gezellige rommelmarkt in de grote zaal achter de kerk en in de oude kosterswoning bij de Eben Haëzerkerk in Klazienaveen. De rommelmarkt begint om 9.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Lees meer >>>

Maak je eigen wigwam of takkendier

Klazienaveen – Op zaterdag 10 maart aanstaande kun je je eigen wigwam of je eigen takkendier maken bij de Bibliotheek in Klazienaveen. Kom je ook? De creatieve workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt gehouden onder leiding van Githa Hessels van Creyo. De workshop begint zaterdag 10 maart om 14.00 uur en duurt een uur. De entree bedraagt slechts € 2,50.

Lees meer >>>

Zondag 11 maart rommelmarkt bij Ons Belang in Klazienaveen

Klazienaveen – Op zondag 11 maart aanstaande is er weer een gezellige rommelmarkt in buurtgebouw Ons Belang aan het Kruiwerk 40 in Klazienaveen. De markt is geopend om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis.

Lees meer >>>

Koppel-toernooi darten bij Buurthuis De Dobbe in Klazienaveen

Klazienaveen – Morgen, zondag 11 maart 2018, houdt Buurthuis De Dobbe Barger-Oosterveen aan de Dordsedijk 404 een koppel-toernooi Darten. Inschrijven kan tussen 10.30 en 11.00 uur of via de mail: corrie.suelmann@outlook.com. Er kunnen maximaal 32 koppels meedoen. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Lees meer >>>

Natuur(lijk) Doen in Bibliotheek Klazienaveen

Klazienaveen – Op maandagavond 12 maart aanstaande wordt er in Bibliotheek Klazienaveen een thema-avond gehouden met als titel Natuur(lijk) Doen. Deze avond wordt georganiseerd met medewerking van biologisch-dynamische boerderij ’t Leeweriksveld, imker Arnold ’t Hart en proeverij OKeE van Alberta Rollema. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Lees meer >>>

aquascaping aquariumvereniging minor klazienaveen

Aquascaping: spraakmakende onderwatercreaties in Klazienaveen

Klazienaveen – Dinsdag 13 maart verzorgt William Kruizinga een lezing over aquascaping bij Aquariumvereniging Minor aan de Kreeft 28 in Klazienaveen. Aquascaping is het nabootsen van een landschap onder water. Daarbij wordt gewerkt met natuurlijke materialen zoals steen, (kine-)hout, planten, mossen en grind.

Lees meer >>>

Tips?

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top