EEM Groepenkasten

Wat is er dit weekend te doen in Klazienaveen?

miss klazienaveen verkiezing 2017Klazienaveen – Het is weer zover, het weekend is begonnen! Wat is er dit weekend allemaal te doen in Klazienaveen? Wij geven je een aantal tips.

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.

Miss Klazienaveen-verkiezing

De finale van de Miss Klazienaveen-verkiezing begint zaterdag 24 juni om 13.00 uur in het Esdal College Klazienaveen. De zaal is vanaf 12:30 uur geopend. In de pauze geeft zangeres Isa Zwart een optreden. De jury bestaat uit Heleen Bijma (Deputy Princess Miss European Nederland), Natascha Postema (Miss Intercontinental Drenthe), René van der Weide (Wethouder gemeente Emmen) en Roelie Lubbers (Gouden Pijl). Zij beoordelen naast het uiterlijk ook de kennis en het karakter van de dames, zo laat mede-organisator Jordy Fidder weten.

Lees meer: Finalisten Miss Klazienaveen staan op scherp

15e Editie Beachvolleybal Klazienaveen bij Sportlandgoed

Zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 vindt de 15e editie van Beachvolleybal Klazienaveen op het Sportlandgoed in Zwartemeer plaats. Zaterdag 24 juni vinden de wedstrijden voor de jeugd plaats. Op zondag 25 juni komen de competitiespelers aan de bak. Ook die zijn in verschillende categorieën ingedeeld.

Lees meer: 15e Editie Beachvolleybal Klazienaveen bij Sportlandgoed

Mannenkoort De Roeglanders Klazienaveen - 01

Mannenkoor De Roeglanders treedt op bij De Witte Olifant

Mannenkoor De Roeglanders treedt op zaterdag 24 juni 2017 vanaf 14.00 uur op bij De Witte Olifant in Klazienaveen. Het optreden duurt tot ongeveer 16.00 uur. De entree is gratis. De Roeglanders hebben een zeer gevarieerd repertoire van pop, luisterliedjes, meezingers en klassieke nummers. Het koor bestaat uit 23 stoere mannen van uiteenlopende leeftijd, inclusief 5 muzikanten.

Lees meer: Mannenkoor De Roeglanders treedt 24 juni op bij De Witte Olifant

Gezellige rommelmarkt bij Buurtgebouw Het Hoekje

Aanstaande zondag 25 juni is er weer een gezellige rommelmarkt bij Buurtgebouw Het Hoekje aan De Lauden in Klazienaveen. Op deze markt wordt van alles en nog wat aangeboden. Van tweede hands spulletjes, speelgoed en curiosa tot kleding, serviesgoed en nog veel meer. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

Lees meer: Gezellige rommelmarkt bij Buurtgebouw Het Hoekje

Openluchtviering ‘Open je hart’ op zondag 25 juni

De gezinsvieringsgroepen van de St. Henricuskerk in Klazienaveen organiseren een leuke gezinsviering in de open lucht op zondag 25 juni om 10.00 uur op het grasveld bij de kerk in Klazienaveen. En daarbij hoeft niemand een uur stil te zitten. Bij deze MHvD-gezinsviering zullen pastoor De Zwart en pastor Myriam voor gaan en zullen 3 kinderkoren zingen. Het belooft een heel mooie viering te worden.

Lees meer: Een openluchtviering ‘Open je hart’ op zondag 25 juni

Meer tips

Heb jij ook tips? Mail ze door naar redactie@klazienaveen24.nl of stuur een appje naar 06 – 53 54 53 76.Back To Top