EEM Groepenkasten

Wat is het ook ’n mooie groep bij elkaar: Kruudmoes

kruudmoesKlazienaveen –  Wat is het ook ’n mooie groep bij elkaar: Kruudmoes. Zaterdagavond 12 maart rond 23 uur was het dan zover, de laatste van maar liefst 8 uitvoeringen “Boerenkool met Worst”. Het jubileumstuk van Toneelvereniging Kruudmoes Klazienaveen zat er op.

Met de bloemen in de handen kregen de spelers en de medewerkers voor de laatste keer een staande ovatie van het publiek. Een terecht applaus want ze hebben toch de ongeveer 800 bezoekers een mooie humorvolle avond bezorgd. En Kruudmoes mag ook best trots zijn, het stuk werd prachtig gespeeld en het geheel vloeide prachtig in elkaar over, de grappen en grollen volgden elkaar in rap tempo op. Terwijl het “verhaal” voor iedereen te begrijpen was.

Ook was er weer een verloting, elke avond twee tafels boordevol prijzen die door de spelers en medewerkers bijna kosteloos bij elkaar was gehaald. Vele ondernemers uit de gehele regio gaven in ruil voor reclame leuke dingen om te verloten. Of deden een donatie.

Net als voorgaande jaren gaat de gehele opbrengst van de verloting en entreegelden naar buurtgebouw Het Kruidenveld voor onderhoud en activiteiten. Zowel voor Buurtvereniging “Het Kruidenveld” als voor de mensen van Kruudmoes was het een geweldig seizoen! En wat Kruudmoes betreft, u gaat ze ook nog treffen in het centrum van Klazienaveen tijdens de kunstmarkt Artistiek Klazienaveen op zaterdag 21 mei. En er staat buiten het podium in het Kruidenveld nog meer te gebeuren voor Kruudmoes dit jaar, maar daarover later meer.

Tot slot wil Toneelvereniging Kruudmoes alle sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage, en ze hopen dat ze volgend seizoen weer een beroep op u mogen doen. Namens Kruudmoes, iedereen super bedankt!kruudmoes

Op de foto van links naar rechts:
Boven: Henri Robben, Randy van der Heide, Harold Stuiver, Suzanne Vos
Onder: Gert Mulder, Kirsten Rijfkogel, Gesinus Lippold, Sanne Thompson, José Meinema, Jolanda Bruinsma, Ria Oostingh en Wim Oostingh

(Foto: Marry Mulder)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top