EEM Groepenkasten

Wat moeten we weten over de nieuwe iPhone 6?

iphone6 apple klazienaveen

Na lang wachten was het vorige maand dan eindelijk zover; de nieuwste generaties iPhone’s werden officieel door Apple aangekondigd. Niet één, maar twee nieuwe toestellen! De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn hun namen, waarbij de iPhone 6 is uitgerust met een 4.7- inch beeldscherm en de iPhone 6 Plus met een 5.5- inch beeldscherm. Aanzienlijk groter dan de voorgaande iPhone modellen, waarbij beide beeldschermen ook nog eens een hogere resolutie hebben. Beelden komen nu pas echt tot leven op de nieuwe iPhone 6 en 6 Plus!

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus lijken qua uiterlijk ook niet helemaal op de oudere iPhone modellen. De toestellen ogen fris en vernieuwend en beschikken over een aantal karakteristieke eigenschappen. Wat te denken van de fraaie rondingen en de bijzonder vormgegeven achterzijde? Voor de Apple liefhebber een absoluut genot voor het oog. Niet alleen een genot voor het oog, want de nieuwe iPhone’s zijn daarnaast sneller en uitgebreider in functionaliteiten dan alle voorgangers. De iPhone 6 en 6 Plus zijn dan ook echt “next-gen” toestellen. Heerlijk!

De kenmerken van de iPhone 6 op een rijtje

Allereerst heeft de iPhone 6 zoals gezegd een 4.7- inch beeldscherm, met een hogere resolutie. Dit zorgt zoals verwacht voor nóg betere visuele prestaties. Kijkend onder motorkap van het toestel zien we dat het toestel natuurlijk draait op iOS8, het nieuwste besturingssysteem van Apple. Daarnaast beschikt de iPhone 6 over een A8- processor en 16, 64 of 128GB interne opslag. De A8- processor zorgt er voor dat de iPhone 6 sneller is dan ooit te voren. Multitasking of zware applicaties zijn voor deze krachtpatser dan ook geen enkel probleem. Daarnaast beschikt de iPhone 6 over een vernieuwd design, waardoor je het gevoel hebt een compleet ander toestel in de hand te hebben. Ook wel een keer prettig natuurlijk.

Kortom, de iPhone 6 is een topper die je zeker niet mag missen!

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top