EEM Groepenkasten

Waylon komt naar Nieuw-Schoonebeek tijdens Rumah Live

waylon nieuw schoonebeek rumah liveNieuw-Schoonebeek – Niemand minder dan Waylon zal komend jaar zijn opwachting maken in Nieuw Schoonebeek tijdens Rumah Live op zaterdag 24 juni. Dit maakte Stichting Rumah Live vrijdagavond bekend op Facebook.

Eerder werd al aangekondigd dat Waylon zal optreden in Poppodium Apollo bij Groothuis. Aangezien dit een vrij kleine zaal is voor een artiest van formaat, was dit concert in no-time uitverkocht. De mensen die het niet gelukt is een kaartje te bemachtigen krijgen een herkansing bij dit grotere concert van de zanger op Rumah Live.

Kleinere zalen

Nadat hij zijn 4e albumrelease gehad heeft, kondigde Waylon aan dat hij in 2017 weer gaat touren met zijn fantastische band: ‘This is our night – Waylon on tour.’ De zanger wil juist die zalen aan doen, waarvan men denkt: “Daar komt hij nooit!”, zalen van 250 tot 1800 man. Het festival van Rumah Live past wat dat betreft mooi in het straatje.

Stichting Rumah Live

De Stichting Rumah Live maakte de programmering bekend via een filmpje op facebook. Eerst werd een Sinterklaasgedicht voorgelezen, waarna het spandoek met de programmering werd onthuld. Waylon is op 24 juni de hoofdact met als supportacts: Springsteen Experience en Toycar Taxi.

Springsteen Experience is een band dat uitsluitend nummers covert van The Boss, Bruce Springsteen. Over deze band wordt gezegd dat ze ‘the most authentic tribute to Bruce Springsteen’ zijn. Toycar Taxi is een pop-rock band gevormd in de zomer van 2013 en wordt het beste omschreven als een power-trio met ‘verrassende melodieën’ en ‘catchy pop-songs’. De 3 jonge jongens steken veel tijd in het perfectioneren van hun liveshow, wat resulteert in een sterke, strakke performance.

Tickets en meer informatie

Tickets zijn te bestellen via de website: www.rumahlive.nl/tickets.html.

Kijk voor meer informatie op www.rumahlive.nl, de Facebooksite van Rumah Live @RumahLive.nl, stuur een e-mail naar info@rumahlive.nl of bel 0524-541559.

Rumah Live

Wanneer: zaterdag 24 juni 2017
Waar: Locatie Sportpark De Gruinte te Nieuw Schoonebeek
Terrein open 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

(Foto: (C) Bernard Peters)

Uitgaan


Back To Top