EEM Groepenkasten

Wedstrijden Hurry-Up toch live te zien op Fanseat

hurry-upZwartemeer – De wedstrijden van Hurry-Up in de BENE-Leque zijn vanaf vanavond toch live te zien via de internetsite van Fanseat. Fanseat is de nieuwe zendgemachtigde voor de live-wedstrijden in de competitie van de beste 6 handbalclubs van Nederland en België.

Eerder nog dreigde Hurry-Up-voorzitter Hendrikus Velzing de camperaploeg van de betaalsite Fanseat uit de hal te weren. Reden daarvoor was dat de club uit Zwartemeer ter compensatie van misgelopen sponsorinkomsten meer geld wilde zien. De kou blijkt nu echter uit de lucht.

Hurry-Up loopt veel advertentie-inkomsten mis door het wegvallen van de deal die de club uit Zwartemeer had met Podium TV en het Dagblad van het Noorden.

Meer ruimte voor sponsors

Betaalsite Fanseat (een abonnement kost € 8,00 per maand) is komt Hurry-Up niet financieel tegemoet. Wel krijgen de sponsors van Hurry-Up meer aandacht op de betaalsite. Volgens Velzing is het nog niet precies duidelijk hoe dat eruit komt te zien, maar dat wordt nog overlegd.

De deal tussen Fanseat, de BENE-League en het NHV (Nationaal Handbal Verbond) is afgesloten voor de komende 3 seizoenen.

Samenvattingen wel op TV Drenthe

De samenvatting van Hurry-Up zijn zoals gewoonlijk wel op TV Drenthe. Ook Podium TV mag gewoon de samenvattingen van de duels van Hurry-Up uitzenden. Of de laatste dat ook daadwerkelijk gaat doen is nog onduidelijk. TV Drenthe zendt de beelden in ieder geval wel uit, zoals morgenavond in Drenthe Nu. Dan is de samenvatting van de wedstrijd tussen Hurry-Up en het Belgische Sasja gewoon te zien.

Beker wel live

TV Drenthe zendt overigens de wedstrijden om de nationale beker en de strijd om de nationale titel wel gewoon live uit.

(Bron: RTV Drenthe)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top