EEM Groepenkasten

Weer eerste voetbalteam voor VEV uit Klazienaveen-Noord na de zomer

vev klazienaveen noord ingang voetbalveldenKlazienaveen-Noord – Voetbalvereniging VEV uit Klazienaveen-Noord komt na de zomervakantie weer met een eerste team in de competitie. “De laatste weken zijn er flink wat nieuwe spelers bij gekomen.”, aldus voorzitter Arjan Siebum.

Slechts enkele maanden geleden was VEV genoodzaakt het eerste elftal terug te trekken uit de 5e klasse. Op dat moment waren er een behoorlijk aantal spelers geblesseerd, waardoor er te weinig spelers over bleven voor de kleine vereniging. Er is wel een 2e elftal, maar daarin zitten voornamelijk oudere spelers die niet meer mee willen of kunnen op het niveau van het eerste.

Spelers uit de regio

De afgelopen weken hebben zich 15 spelers uit  de regio gemeld die graag vanaf volgend seizoen willen voetballen bij VEV1. “Dit zijn jongens die nu voetballen bij andere clubs uit de regio.”, aldus Siebum. “En er zijn ook nog een aantal spelers die misschien overstappen.” Volgens Siebum heeft VEV niet met de geldbuidel gerammeld. Op dit moment zit er geen enkele speler bij VEV uit het 200 koppen tellende Klazienaveen-Noord. Een jeugdafdeling heeft de club niet.

Voor volgens seizoen is inmiddels Anne Christ aangetrokken als trainer van het eerste.

vev Klazienaveen-Noord met trainer Anne Christ

Naast de Veenkerk

VEV is opgericht in 1947 en staat voor ‘Vlug En Vaardig’. De sportvelden van Klazienaveen-Noord liggen naast de bekende Veenkerk.

(Bron: Dagblad van het Noorden)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top