EEM Groepenkasten

Weersverwachting: Mist, gladheid en buien

mist stroommast hoogspanningsmastHet is wisselend bewolkt en er komen met name in de kustprovincies enkele buien voor, mogelijk met korrelhagel. Geleidelijk breiden de buien zich iets verder landinwaarts uit. Landinwaarts is mist of nevel en hardnekkige laaghangende bewolking met motregen aanwezig. De wind is zwak uit een zuidwestelijke richting, in de kustprovincies wordt de wind noordelijk en matig, vlak aan zee mogelijk af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt, landinwaarts klaart het lokaal op. In de opklaringen kan er mist ontstaan. Aan de kust komen buien voor, die in de loop van de nacht verder landinwaarts trekken. Bij deze buien kan korrelhagel voorkomen en verder landinwaarts ook natte sneeuw. De temperatuur ligt landinwaarts iets onder het vriespunt, aan de kust wordt het niet kouder dan ongeveer 5°C. Lokaal kan het glad worden. De wind is zuidwestelijk en zwak, aan zee west tot noordwest en vrij krachtig tot krachtig.

Donderdag overdag is het wisselend bewolkt en trekken er winterse buien over het land, waarbij onweer kan voorkomen. De middagtemperatuur ligt rond 5°C. De wind is westelijk en matig, aan de kust noordwestelijk en (vrij) krachtig.

(Bron: KNMI)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top